tiistai 11. lokakuuta 2011

Kulttuurivaihto

En ole saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne mitään, vaikka asiaa riittäisi. Jospa aloittaisin nyt vaikka kertomalla Kaheleiden Kulttuurivaihdosta. Eli osallistuin Ravelryn Kaheleiden kulttuurivaihtoon kesällä. Niin siis tosiaan...kesällä. Eli nyt on jo enemmän kuin korkea aika kirjoittaa siitä tännekin. Eli vaihdon ideana oli koota paketti arvotulle parille jonkin kulttuuriteeman mukaan. Minun parini mainitsi pitävänsä Batmanista / Jokerista, joten kokosin hänelle paketin, johon kuului Killing Joke -kirja, Batman-silmukkamerkit ja kirkkaan keltaista merinolankaa. Vaihdon budjetiksi oli sovittu 30e, joten se rajoitti luovuutta aika lailla.

Itse sainkin sitten ihan mielettömän paketin! Olin maininnut pitäväni Marilyn Mansonista. Ja tälläisen paketin sitten sain :)

Näin herkullisen värinen paketti odotti minua postissa:

Jonka sisältä paljastui näin paljon ihanuuksia. Paketit oli numeroitu ja nimetty Mansonin biisien nimillä:

Ja paketeista paljastuivat nämä ihanuudet ♥



  1. paketti - Antichrist Superstar - Manson-pinssejä ja kankainen Manson hihamerkki.
  2. paketti - Dancing With The One Legged - Lai-La-lai Yarnzin Garden Kurjenpolvi kampavillaa.
  3. paketti - Sweet Tooth - Fazerin sinistä.
  4. paketti - Para-Noir - Yarngrimoire Yarnsin BFL Mitteniä ja Koukuttajan tekemät ihanat silmukkamerkit, joita olen kuolannut kauan!
  5. paketti - Putting Holes In Happiness - Every Girl Sweaterin ohje.
  6. paketti - Little Horn - Poronsarvinen kaulakoru noitarumpusymbolilla ♥
Aivan ihana paketti! Kiitos Asamur :)

Every Girl sweateria olen alkanut tekemään jo kolmesti, mutta aina on koko tai jokin muu asia mennyt pieleen. Nyt se odottaa laatikossa vuoroaan. Langaksi valitsin Menitan Cotton Dreamin ja väriksi vihreän.

Huh! Nyt on saatu taas edes vähän blogin syrjästä kiinni :) Palaan toivottavasti piakkoin taas jaarittelemaan. Kerrottavaa riittää. Ainakin kehruukuurssista, joka alkoi viime viikonloppuna :)

Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti